user_mobilelogo

O clinică doar pentru copii!

Pentru că noi, cei mari, avem la dispoziție mai multe opțiuni medicale, dorința noastră este de a ne concentra exclusiv pe consultul și tratamentul celor mici. Felul în care copiii fac față unei experiențe medicale este diferit, ei fiind mai sensibili la mediul în care se află și la persoanele cu care interacționează. Astfel, pentru a răspunde mai bine nevoilor micilor pacienti, am deschis Clinica de pediatrie dr. Lia Ignea. Vă așteptăm într-un mediu plăcut, prietenos, destinat confortului psihic și fizic al celor mici, cu oameni înțelegători și în același timp, adevărați profesioniști.

Condiții dedicate copiilor

Condițiile oferite sunt special gândite pentru o experiență plăcută a celor mici, alături de însoțitorii lor. Vă punem la dispoziție o sală de așteptare generoasă. Aceasta a fost împărțită în mai multe zone, pentru confortul copiilor și părinților deopotrivă.

Risc mic de contagiune

Încă un detaliu care face diferența este existența unei săli speciale pentru sugari. Prin această separare, putem avea grijă ca sugarii să fie consultați separat de copilașii mai mari. Încercăm astfel să reducem la minim șansele de posibilă contagiune, pentru a preveni îmbolnăvirea în cadrul consultului.

Program flexibil

Orarele zilnice ale părinților sunt, în general, încărcate și depind de multe activități profesionale. Pentru că suntem conștienți de nevoia părinților de a avea un medic la dispoziție, ne adaptăm pe cât posibil orelor solicitate de dvs. Clinica de pediatrie dr. Lia Ignea vă oferă un grad mare de flexibilitate în ce privește programările.

Avem un spațiu nou

Ne găsiți într-un spațiu nou, str. Oravita (fosta Borzesti), nr. 2/B, Timisoara- în zona de Nord a orașului. Programarile se pot face la numarul de telefon 0723 787 389, de luni pana sambata inclusiv.

Descarca lista de preturi